Indlæser Begivenheder

Forskning og formidling 2019

24. september 2019 - 28. september 2019

DKK12000

Forskning og formidling 2019

Bemærk: Der afholdes ikke kursus i Forskning og formidling i 2018.
Planlæg din specialistuddannelse i god tid og tilmeld dig her.
Vi tager forbehold for mindre ændringer.

Hent komplet kursusbeskrivelse her

 

Deltag i dette væsentlige og underholdende 5-dages integrerede undervisnings- og vejledningsforløb og få dækket hele modulet i forskning og formidling. De to undervisere vil gøre det ofte svært tilgængelige eller umiddelbart kedelige stof til fatteligt, brugbart og – ja ligefrem interessant viden særligt i disse ”evidens-debat-tider”.

Kurset finder sted i København i september 2018 og er særligt rettet imod psykologer undervejs i specialistuddannelsen i psykoterapi.

Kurset er godkendt af Dansk Psykologforening som Modulet vedrørende forskning og formidling.

Læs mere om Scott Miller og Susanne Bargmann.

 

Indholdet af kurset

Teorien vil bestå af indføring i relevant statistisk og undersøgelsesmetodisk viden, samt en indføring i, hvordan denne kan bruges til forståelse og udformning af videnskabelig forskning. Kurset vil præsentere forskellige forskningsparadigmer og klæde deltagerne på til at kunne overskue forskningslitteratur og dens relevans for psykologer.

Deltagerne vil ved kursets afslutning have kundskaber, der gør dem i stand til at leve op til de gældende krav i forhold til specialistgodkendelse, ved at skrive en videnskabelig artikel, som kan godkendes af Scott Miller, som er professor, og dermed godkendes af af Dansk Psykologforening. Opgaven forventes at følge de retningslinjer og videnskabelige vinkel, som kurset underviser i. Det er gennem kurset ligeledes muligt at få godkendt en synopsis i forbindelse med, at man skal holde et konferenceoplæg el. lignende godkendt af Psykologforeningen.

Godkendelsen af opgaven hører med til kurset, men vil dog finde sted efterfølgende. Se nedenfor om de formelle krav.

Læs mere om kursets indhold i KURSUSBESKRIVELSEN.

 

Meritering

Kurset er godkendt som ”4. Modulet vedrørende forskning og formidling”, som en del af de fælles krav og teoriområder for alle specialistuddannelser.

Kurset dækker således både metodeundervisning samt vejledning i opgave. Opgaven kan derudover blive godkendt af Scott Miller – hvis den skrives på engelsk.

 

Form

For at sikre nogle interessante og lærerige dage vil formen veksle mellem forelæsning, gruppearbejde, øvelser og metodetræning. Der vil blive undervist på både dansk og engelsk.

Kurset er et utraditionelt kursus i forskningsteori, hvor underviserne kombinerer amerikansk og dansk, humor og alvor, stand-up og nørderi. Kurset afholdes for en mindre gruppe psykologer for at sikre, at det bliver lærerigt, engagerende og nærværende for deltagerne.

Kurset og de formelle krav

De formelle krav til Modulet for Forskning og formidling indeholder 18 timers teori/metodeundervisning samt 42 timer med eget arbejde med opgaven samt vejledning heri.

I dette forløb dækkes både undervisning og vejledning, idet deltagerne i løbet af de 5 dage får en generel indføring i forskningsmetode (18 timers teori) samt vejledning i at skrive en videnskabelig artikel eller holde et videnskabeligt oplæg. Desuden vil der efter kursets afslutningen være mulighed for at modtage 1-2 vejledninger fortrinsvis Susanne Bargmann, inden opgaven eller synopsen afleveres til en vurdering hos en godkendt bedømmer. Den skriftlige opgave kan godkendes af Scott Miller, såfremt den udfærdiges på engelsk. Alternativt er kursisten velkommen til selv at søge opgaven godkendt andet steds. Scott Miller kan ligeledes godkende synopsen til et videnskabeligt oplæg, men det er psykologforeningen, der endeligt skal godkende, om det afholdte oplæg kan godkendes som det videnskabelige produkt. Se evt. retningslinjerne hos Dansk Psykologforening.

Regelsæt angående godkendelse af opgave

 

Detaljer

Start:
24. september 2019
Slut:
28. september 2019
Pris:
DKK12000 ekskl. moms
Begivenhed Categories:
,

Sted

Kulturstaldene
Forsamlingshuset, Onkel Dannys Plads 5
København V, 1700 Danmark
Google Map

Arrangør

Vinther & Mosgaard