Indlæser Begivenheder

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
FIT Advanced Intensive & FIT Supervision
kr. 19.000,00 Ekskl. moms
0 ledige
Udsolgt

FIT Advanced Intensive + FIT Supervision

Efter den overvældende interesse for dette kursus i foråret 2024, gentager vi det nu allerede i oktober 2024

Modul 1 og 2 i et samlet intensivt forløb

D. 7.-11. oktober 2024. Alle dage fra kl. 9.00-16.00

Læs kursusbeskrivelsen her!

 

Undervisere: Scott Miller og Susanne Bargmann

I samarbejde med ICCE, udbyder Vinther og Mosgaard Kurser endnu engang de to moduler ”FIT Advanced Intensive” og ”FIT Supervision” i en samlet pakke. Scott Miller og Susanne Bargmann underviser på dette 5-dages intensive forløb, som er et led i den obligatoriske række af kurser i uddannelsen til ”Certificeret FIT træner”. De to moduler er normalt hver for sig i alt 6 dages undervisning, men kan altså her tages i et samlet intensivt forløb på 5 dage.

Advanced Intensive

De to første dage er specifikt målrettet behandlere og behandlings- indsatser, der søger praktisk og empirisk validerede metoder til at øge den behandlingsmæssige effekt. Modulet har desuden til hensigt at forberede og understøtte offentlige og private ledere og behandlingsansvarlige, der planlægger eller allerede er i gang med at implementere Feedback Informed Treatment (FIT).

FIT Supervision

Modul 2 understøtter din egen eller hele organisationens FIT praksis ved at fokusere på, hvordan supervisionen kan tilrettelægges, således at den forbedrer behandlingens effekt. Hvad adskiller FIT supervision fra traditionel supervision? Hvordan kan du benytte klientens feedback til at guide FIT supervisionen og hjælpe dig til at opnå bedre kliniske resultater?

 

Go to Top