Indlæser Begivenheder

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige


Assesment

Individualpsykologiske Perspektiver og Power Threat Meaning Framework

Assessment-kurset er for dig, der ønsker at opnå et grundlæggende kendskab til undersøgelsesprocedurer, test og diagnostisk klassifikation samtidig med at
blive introduceret til en kritisk og alternativ tilgang til assessment.Assessment 2024

Undervisere: Christian Møller Pedersen, Camilla Skovgaard Poulsen, Amanda Griffiths og Jan Bostock

 

Assessment-kurset er for dig, der ønsker at opnå et grundlæggende kendskab til forskellige undersøgelsesprocedurer, test og diagnostisk klassifikation samtidig med at blive introduceret til helhedsorienterede, kritiske og alternative tilgange til assessment.

 

Gennem de 8 dages undervisning vil du blive præsenteret for grundlæggende principper inden for traditionel assessment, de differentialdiagnostiske overvejelser og det integrative assessmentbegreb. Dertil vil kurset introducere dig til en fænomenologisk tilgang til både assessment og psykisk lidelse. Sidst i kurset præsenteres du for en konstruktiv kritisk stillingtagen til emnet, samt en præsentation af ”Power Threat Meaning Framework” som alternative perspektiver og praksisser vedrørende assessment.
Undervisningen forestås af fire særdeles kompetente praktikere med hvert deres speciale og med solid undervisningserfaring. De vil gennem engagerende og inviterende undervisning guide deltagerne rundt i både det teoretiske såvel som den praktiske udførsel af relevante
temaer ved assessment. Undervisningen vil således være en blanding af oplæg, dialog og øvelser.
Kurset er primært rettet mod psykologer, som arbejder i forskellige terapeutiske praksisser og er på vej mod uddannelsen til specialist i psykoterapi. Kurset er godkendt af Dansk Psykologforening som ”Assessment – Systematisk klinisk udredning og vurdering, 10.2.” (48 timer) under Voksenmodulet.

Kursusbeskrivelse med flere detaljer er på vej.

Go to Top