Indlæser Begivenheder

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Better results

Bliv endnu mere hjælpsom i det terapeutiske arbejde

En-dags workshop med Daryl Chow

Download kursusbeskrivelsen her

Kurser og supervision sikrer ikke nødvendigvis, at vi hjælper folk bedre.

Dette provokerende udsagn er forankret i aktuel forskning og udgangspunktet for denne workshop. Det er nemlig ikke teori, men refleksion og træning af praksis, der hjælper folk.

Denne en-dags workshop er for dig, der er interesseret i at stifte bekendtskab med en nytænkende måde at sikre, at du som behandler kan øge klienternes udbytte og nytte af dit terapeutiske arbejde. På workshoppen vil den internationalt anerkendte psykolog, MA, Ph.D. Daryl Chow tage dig med helt ned i detaljen af det professionelle arbejde, man som behandler skal udføre for at sikre effekt i arbejdet med mennesker. Daryl udpeger en helt anden vej for terapeutens dygtiggørelse end den vanlige metode- og teorifokuserede. En vej der i langt højere grad har fokus på behandlerens individuelle praksis i og uden for det terapeutiske rum.

Læringsmål

For at opnå kursets øverste målsætning, nemlig at kunne blive mere effektfuld og hjælpsom som terapeut i det kliniske arbejde, vil deltagerne blive introduceret til:

  • Feedback Informed Treatment-tilgangen i klinisk praksis. Hensigten er at optimere egen behandlingspraksis (Miller, Hubble, Chow, Seidel, 2015).
  • De fire principper i deliberate practice/målrettet fokuseret træning. Dette har til hensigt at udvikle og fastholde en livslang individualiseret professionel plan (Chow, 2017; Miller, Hubble, Chow, 2020).

Hvem kan deltage?

Denne workshop er specifikt målrettet både offentlige og private sundhedsprofessionelle (psykologer, psykoterapeuter, familiebehandlere, socialrådgivere mm), som søger praktiske og empirisk funderede metoder til at øge den terapeutiske effektivitet.

Go to Top