Indlæser Begivenheder

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Hent komplet program her

5 dages uddannelse med Jette Simon og Lone Algot Jeppesen!

Stift bekendtskab med den emotionsfokuserede terapi – EFT – og bliv trænet i, hvordan du kan benytte forståelser og greb, denne terapeutiske tilgang tilbyder.

Kurset er særligt rettet mod psykologer undervejs i specialistuddannelsen og er skræddersyet som ”anden retning” end ens primære. Kurset er således godkendt med 30 timer til både specialistuddannelsen i psykoterapi med voksne (12.4.4.2.3.) og til specialistuddannelsen i sundhedspsykologi for voksne (11.4.4.2.2.)

Kurset er også godkendt af The International Centre for Excellence in Emotionally Focused Therapy (ICEEFT). Kurset svarer desuden til den første grundlæggende træning i EFT (Externship) med en ekstra dag – og du vil derfor efterfølgende kunne deltage i Advanced Core Skills Training og en eventuel certificering indenfor EFT.

De fem dage er baseret på Sue Johnsons model for emotionsfokuseret terapi og deltagerne vil i løbet af de fem dage få en grundig introduktion til EFT-modellen, de enkelte faser, trin og interventioner, så man efterfølgende kan anvende det i sit arbejde med individuelle, par og familier.

Læs hele programmet, hvis du vil vide mere.

 

Go to Top