Indlæser Begivenheder

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
emterapi2024
kr. 12.500,00 Ekskl. moms

5 dages uddannelse med Jette Simon og Lone Algot Jeppesen!

13.-15- maj og 22.-23. maj 2024

Download programmet

 

 

 

Stift bekendtskab med den emotionsfokuserede terapi – EFT – og bliv trænet i, hvordan du kan benytte forståelser og greb, denne terapeutiske tilgang tilbyder.

Kurset er særligt rettet mod psykologer undervejs i specialistuddannelsen og er skræddersyet som ”anden retning” end ens primære med 30 timer. Kurset er desuden også godkendt med til specialistuddannelsen under forskellige retninger (se i kursusbeskrivelsen) samt til Systematisk Efteruddannelse for ydernummerpsykologer.

Kurset er endvidere godkendt af The International Centre for Excellence in Emotionally Focused Therapy (ICEEFT). Kurset svarer desuden til den første grundlæggende træning i EFT (Externship) med en ekstra dag – og du vil derfor efterfølgende kunne deltage i Advanced Core Skills Training og en eventuel certificering indenfor EFT.

De fem dage er baseret på Sue Johnsons model for emotionsfokuseret terapi og deltagerne vil i løbet af de fem dage få en grundig introduktion til EFT-modellen, de enkelte faser, trin og interventioner, så man efterfølgende kan anvende det i sit arbejde med individuelle, par og familier.

Det endelige kursusprogram kan læses her.

 

Titel

Go to Top