Indlæser Begivenheder

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
FIT Implemetation & Training of Trainers
kr. 19.000,00 Ekskl. moms

FIT Implementation og Training of Trainers

Modul 3 og 4 i et samlet intensivt kursus med fysisk fremmøde

7. oktober -11. oktober 2024. Alle dage fra kl. 9.00-16.00

Læs hele kursusbeskrivelsen her

 

Undervisere: Scott Miller og Susanne Bargmann

I samarbejde med ICCE, udbyder Vinther og Mosgaard Kurser endnu engang de to moduler ”FIT Implementation” og ”Training of trainers” i en samlet pakke. Scott Miller og Susanne Bargmann underviser på dette 5-dages intensive forløb, som er sidste led i den obligatoriske række af kurser i uddannelsen til ”Certificeret FIT træner”. Normalt udbydes disse kurset kun online. Vinther og Mosgaard kan som de eneste tilbyde disse moduler som et kursus med fysisk fremmøde.

FIT Implementation

Modul 3 er et “hands on” intensivt modul, hvor formålet er at give deltagerne en omfattende forståelse af implementering af FIT i organisationen. I modulet fokuseres på den forskningsmæssige baggrund, generelle udfordringer og forhindringer, samt de processer og strategier, der kan understøtte implementeríngen.

Training of trainers

Training of Trainers forbereder deltagerne på at kunne tilbyde træning og konsultation i FIT.  Modul 4 indeholder bl.a. trinvise instruktioner i at træne terapeuter og fagpersoner i brugen af FIT, samt tips til de bedste træningssessioner, lærings- og mestringsøvelser samt transformerende præsentationer.

Kurset afholdes endnu engang i de eksklusive lokaler i Nimb ved Tivoli i København.

 

Titel

Go to Top