Indlæser Begivenheder

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

FIT-Implementation og Training of Trainers 2021

Modul 3 og 4 i et samlet intensivt online forløb

Se hele kursusbeskrivelsen her

Benytter du og/eller din organisation FIT i behandlingsarbejdet? Eller er du på vej i din certificeringsproces til Certified FIT-Trainer? Dette kursus sætter fokus på erfaringer, viden og nyttige strategier i relation til implementeringen af FIT i større og mindre organisationer. Du får konkrete ideer til, hvordan du og din organisation kan sikre de bedste forudsætninger for, at FIT bliver et nyttigt bidrag til effektivt behandlingsarbejde. Kurset bidrager ligeledes til, at du som medarbejder eller leder kan understøtte organisationens øvrige medarbejdere i deres læring og træning med FIT, således at implementeringen kan forankres i selve organisationen og dens medarbejdere.

I samarbejde med ICCE, udbyder Vinther og Mosgaard Kurser de to moduler ”FIT-Implementation” og ”Training of Trainers” i en samlet pakke. Scott Miller og Susanne Bargmann underviser på dette 5-dages intensive forløb, som er et led i den obligatoriske række af kurser i uddannelsen til ”Certificeret FIT-træner”. De to moduler er normalt hver for sig samlet 6 dages undervisning, men kan altså her tages intensivt samlet på 5 dage.

Modul 3: FIT Implementation Intensive Training 22.-23. april 2021

Dette er et “hands on” intensivt modul, hvor formålet er at give deltagerne en omfattende forståelse af implementering af FIT i organisationen.

Modul 4: FIT Training of Trainers 26.-28. april 2021

Training of Trainers forbereder deltagerne på at kunne tilbyde træning og konsultation i FIT.

 

Se hele programmet her.

 

 

Titel

Go to Top