Indlæser Begivenheder

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Advanced Intensive og FIT Supervision 2020

Modul I og II i et samlet intensivt forløb

Læs hele programmet her

 

 

Hvad er mest afgørende for effekt i behandling? Hvordan kan vi vide, om vi er hjælpsomme i vores behandlingsarbejde? Hvordan kan vi øge effekten og mindske dropouts? Hvordan får vi borgerens stemme i centrum? Hvordan kan vi arbejde evidensbaseret uden at skulle give køb på vores foretrukne behandlingsmetoder?

Disse og mange andre spørgsmål besvares med solid basis i den tilgængelige forskning og med konkrete bud på en mulig behandlingspraksis.

I samarbejde med ICCE, udbyder Vinther og Mosgaard Kurser de to moduler ”FIT Advanced Intensive” og ”FIT-Supervision” i en samlet pakke. Scott Miller og Susanne Bargmann underviser på dette 5-dages intensive forløb, som er et led i den obligatoriske række af kurser i uddannelsen til ”Certificeret FIT-træner”. De to moduler er normalt hver for sig i alt 6 dages undervisning, men kan altså her tages i et samlet intensivt forløb på 5 dage.

 

Modul 1. Advanced Intensive. d. 15.-16. oktober 2020

De to første dage er specifikt målrettet behandlere og behandlingsindsatser, der søger praktisk og empirisk validerede metoder til at øge den behandlingsmæssige effekt.

 

Modul 2, FIT Supervision. D. 19.-21. oktober 2020

Modul 2 understøtter din egen eller hele organisationens FIT-praksis ved at fokusere på, hvordan supervisionen kan tilrettelægges, således at den forbedrer behandlingens effekt.

 

Læs meget mere om kurset i programmet.

Titel

Go to Top