Indlæser Begivenheder

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

FIT Supervision 2018

3 dages seminar

Hent komplet kursusbeskrivelse her

Undervisere: Scott Miller og Susanne Bargmann

Scott Miller og Susanne Bargmann underviser på dette tre dages forløb, som er et led i den obligatoriske række af kurser i uddannelsen til ”Certificeret FIT-træner”.

Kurset er velegnet til at understøtte din egen eller hele organisationens FIT-praksis. De tre dage fokuserer på, hvordan supervisionen kan tilrettelægges, således at den forbedrer behandlingens effekt. Gennem en kombination af undervisning, færdighedsmålrettede øvelser og konkret feedback vil deltagerne opnå viden om:

  • Hvad der adskiller FIT supervision fra traditionel supervision
  • Hvordan du kan benytte klientens feedback til at guide FIT supervisionen og hjælpe dig til at opnå bedre kliniske resultater
  • De hyppigste udfordringer i FIT supervision og hvordan du kan overvinde dem
  • Strategier til at identifcere og håndtere behandlingsforløb, der er i risiko for ikke at være hjælpsomme.Undervisningen vil foregå på engelsk, men Scott Miller taler og forstår svensk (og en del dansk). Desuden vil Susanne Bargmann være behjælpelig med at oversætte løbende.
Go to Top