Indlæser Begivenheder

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

FIT Supervision

Bemærk: Kurset er overtegnet. Vi afholder samme kursus næste år, kombineret med FIT Advanced Intensive. Læs mere og tilmeld dig her.

Download description and program in English 

Læs kursusbeskrivelsen her 

  • Benytter du Feedback Informed Treatment i dit behandlingsarbejde?
  • Ønsker du at tage det næste skridt med FIT og lære en fokuseret og effektiv måde at sikre øget effekt i din behandlingspraksis?
  • Er du og din organisation klar til at sætte fokus på, hvordan I kan benytte og sikre FIT-praksissen i jeres interne supervision og sagsgennemgange?

Vinther og Mosgaard Kurser er stolte af at kunne udbyde kurset FIT Supervision i samarbejde med International Center for Clinical Excellence (ICCE). Med udgangspunkt i teori og praksis fra forskningen bag Feedback Informed Treatment (FIT), vil Scott Miller og Susanne Bargmann undervise på dette tre dages forløb. Kurset er et led i den obligatoriske række af kurser i uddannelsen til ”Certificeret FIT-træner”.

Kurset er velegnet til at understøtte din egen eller hele organisationens FIT-praksis. De tre dage fokuserer på, hvordan supervisionen kan tilrettelægges, således at den forbedrer behandlingens effekt. Gennem en kombination af undervisning, færdigheds-målrettede øvelser og konkret feedback vil deltagerne få viden om:

  • Hvad der adskiller FIT supervision fra traditionel supervision
  • Hvordan du kan benytte klientens feedback til at guide FIT supervisionen og hjælpe dig til at opnå bedre kliniske resultater
  • De hyppigste udfordringer i FIT supervision og hvordan du kan overvinde dem
  • Strategier til at identificere og håndtere behandlingsforløb, der er i risiko for ikke at være hjælpsomme

Titel

Go to Top