Indlæser Begivenheder

Uden manual

23. februar 2018

kr.1000

Antal tilmeldinger

27 available
Uden Manual!DKK 1.000,00 Ekskl. moms

Please fill in all required fields

Uden Manual!

Principper for en kritisk, refleksiv og nyttig dialog i en diagnosekultur

Hent kursusbeskrivelsen her 

Underviser: Tom Strong, Canada

Kursus for alle interesserede!

Vinther og Mosgaard Kurser er stolte over at kunne præsentere et nyt navn i Danmark, professor Tom Strong, som gennem mange år har beskæftiget sig med dialogiske og kollaborative praksisser og bl.a. sammen med Karl Tomm på Calgary Universitet har forsket i mere hjælpsomme måder at gå til diagnoser og professionelle samtaler med mennesker.

Tom vil trække på diskursive terapiformer som narrativ, løsningsfokuseret og kollaborativ terapi samt på diskursiv forskning i terapeutiske praksisser. Han vil herigennem præsentere en forståelse og en tilgang til meningsskabelse og til samtalepraksis, som har fokus på, at begge dele er forhandlinger.

På mikroniveauet præsenteres og udforskes principper for denne slags forhandlinger i dialoger ansigt til ansigt. På et overordnet makroniveau undersøger Tom institutionelle og professionelle alternativer. Her vil han trække på eksempler fra den såkaldte Diagnostic Alternatives Summit, fra sit terapeutiske arbejde på Calgary Family Therapy Centre og fra aktionsforskning.

Workshoppen vil udstyre deltagerne med ideer såvel som øvelse i at anvende disse ideer i dialoger, som klienter faktisk oplever som hjælpsomme, og i professionelle og institutionelle dialoger, hvor endnu større forandringer i den professionelle praksis vil blive drøftet.

 

Detaljer

Dato:
23. februar 2018
Pris:
kr.1000 ekskl. moms
Begivenhed Category:

Sted

Det færøske hus
Vesterbrogade 17A
København V, 1620 Danmark

Arrangør

Vinther & Mosgaard