Kurser, der går over stregen

Nogle gange må vi gå den slagne vej. Følge retningslinjer og metoder og grundlæggende værdisæt. Andre gange må vi male uden for stregerne for at skabe billeder, som minder om de vante, men giver plads til kreativitet og det endnu ikke kendte.

Vinther og Mosgaard opstod ud fra vores ønske om at skabe kurser, som tænker og handler ud af boksen. I udgangspunktet for psykologer på vej i specialistuddannelsen, hvor der vitterligt findes mange retningslinjer og traditionelle veje. Hvad nu, hvis kurser kunne være andet end noget, der skal overstås for at få et diplom? Hvad nu, hvis kurser, som vi bare skal igennem, kan være inspirerende og brugbare, og som sidegevinst give et diplom?

En af grundpillerne i Vinther og Mosgaard har siden vi startede været Uærbødighed. Vi ønsker, at vores kurser ikke blot er gentagelser af andre kurser andre steder, men har vores særpræg, så vidt det lader sig gøre. Når det gælder vores specialistkurser, som enten bringer alternative vinkler ind i ellers traditionelle felter, eller kombinerer det traditionelle og det kritisk eller alternative på vores helt egen måde. Når det gælder vores FIT-kurser, som forsøger at tage brodden af kampen mellem referencerammerne. Og når det gælder vores ekstraordinære arrangementer, hvor vi inviterer spændende navne til spændende nye temaer.

Med uærbødigheden i baghovedet har vi ud over de kurser, du finder her på siden lige nu, en række spændende større ting i støbeskeen. Vi glæder os til at se jer. Og skriv endelig med forslag til nye kurser med nye muligheder for at tænke ud af boksen, og gå til stregen eller over.

Jacob Mosgaard, juni 2016