Indlæser Begivenheder

Hvem Deltager

31 personer deltager til Eksistentiel Fænomenologisk Efteruddannelse 2017

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

 

Eksistentiel Fænomenologisk Efteruddannelse 2017

HENT KOMPLET KURSUSBESKRIVELSE 

 

 

NB: Kurset er netop udsolgt, men måske du kunne være interesseret i næste års uddannelse i eksistentiel terapi!

 

Uddannelsen i eksistentiel terapi er særligt rettet imod psykologer undervejs i specialistuddannelsen i psykoterapi. Kurset er skræddersyet til dem, som mangler en “anden teoretisk referenceramme” end ens primære referenceramme.

Kurset er en grundig indføring i teori og metode i eksistentiel og fænomenologisk psykoterapi.

Deltagerne vil blive ført igennem eksistentialismens og den eksistentielle terapis hovednavne og deres teoretiske og praktiske ind ydelse på psykologisk og psykoterapeutisk tænkning og klinisk praksis.

Centralt i kurset er træning med udgangspunkt i deltagernes egen kliniske praksis.

Underviseren er Vibe Strøier, psykolog og specialist i psykoterapi. Hun har for Vinther og Mosgaard gennem flere år leveret et inspirerende og brugbart kursus for alle med en nysgerrighed i eksistentiel terapi.

NB Er du interesseret, men har ikke mulighed for at deltage i år, er du velkommen til at tilmelde dig den Eksistentielle uddannelse i 2018.

 

Om underviseren

Vibe Strøier er en kendt og populær underviser og konsulent. Hun er cand.psych. og specialist og supervisor i psykoterapi samt i arbejds- og organisationspsykologi. Hun har efteruddannelse i systemisk, narrativ og eksistentiel approach.

Aktuelt har hun i 2011 forfattet bogen ”Konsulentens grønspættebog” udgivet på Dansk psykologisk Forlag.

Se evt. hendes hjemmeside for mere information. www.vibestroier.dk

 

Meritering

Kurset er godkendt som en del af videreuddannelsen til specialist:

Psykoterapeutisk Fagnævn: Psykoterapi
Emneområde 12.4.4.2.3. Anden teoretisk referensramme (30 timer)

Børnepsykologisk Fagnævn: Klinisk børnepsykologi
Emneområde 6.4.4.2.3. Psykoterapeutiske metoder (12 timer)

 

Litteratur

Der vil være en del obligatorisk læsestof til kurset. Denne litteratur vil blive tilsendt deltagerne senest 3 måneder før kursusstart.
Det forventes, at kursusdeltagerne har forberedt sig til kursusdagene ved at have læst den obligatoriske litteratur, da denne vil danne grundlag for en del af gruppearbejdet på de forskellige dage.

Deltagerne vil inden kursusstart modtage en mail med vejledning i, hvordan litteraturen med fordel kan angribes i forhold til dens relevans for kurset.

Go to Top