Indlæser Begivenheder

Billetter

Nedenstående antal inkluderer billetter til denne begivenhed allerede i din indkøbsvogn. Hvis du klikker på "Hent billetter", kan du redigere eksisterende deltageroplysninger samt ændre billetantal.
Billetter er ikke længere tilgængelige

Better results

Bliv endnu mere hjælpsom i det terapeutiske arbejde

Online workshop på 2 x 3 timer

 

Download kursusbeskrivelsen her

ENGLISH: Download the program

Underviser Daryl Chow

Datoer: 13. + 27. november 2020 – begge dage kl 9-12.

Workshoppen finder sted via Zoom.

 

Kurser og supervision sikrer ikke nødvendigvis, at vi hjælper folk bedre.

Dette provokerende udsagn er forankret i aktuel forskning og udgangspunktet for denne workshop. Det er nemlig ikke teori, men refleksion og træning af praksis, der hjælper folk.

Dette kursus er for dig, der er interesseret i at stifte bekendtskab med en nytænkende måde at sikre, at du som behandler kan øge klienternes udbytte og nytte af dit terapeutiske arbejde. På workshoppen vil den internationalt anerkendte psykolog, MA, Ph.D. Daryl Chow tage dig med helt ned i detaljen af det professionelle arbejde, man som behandler skal udføre for at sikre effekt i arbejdet med mennesker. Daryl udpeger en helt anden vej for terapeutens dygtiggørelse end den vanlige metode- og teorifokuserede. En vej der i langt højere grad har fokus på behandlerens individuelle praksis i og uden for det terapeutiske rum.

Læringsmål

For at opnå kursets øverste målsætning, nemlig at kunne blive mere effektfuld og hjælpsom som terapeut i det kliniske arbejde, vil deltagerne lære:

  • at integrere brugen af Feedback Informed Treatment-tilgangen i deres kliniske praksis for at optimere deres behandlingspraksis (Miller, Hubble, Chow, Seidel, 2015).
  • at benytte de fire principper i deliberate practice/målrettet fokuseret træning for at udvikle og fastholde en livslang individualiseret professionel plan (Chow, 2017; Miller, Hubble, Chow, 2020).

Læs Daryl Chows nye bog, skrevet sammen med Scott Miller og Mark Hubble 

 

Hvem kan deltage?

Denne workshop er specifikt målrettet både offentlige og private sundhedsprofessionelle (psykologer, psykoterapeuter, familiebehandlere, socialrådgivere mm), som søger praktiske og empirisk funderede metoder til at øge den terapeutiske effektivitet og nytte.

 

Betingelser for deltagelse

Du skal have en stabil internetforbindelse og være til stede med billede så meget som muligt, da interaktion er afgørende for alles udbytte.

 

 

Se mere om Daryl her: darylchow.com

 

Titel

Go to Top